Prijavljeni zbog teške krađe

Slika PU_I/policijska kapa2.jpg

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad četvoricom Puljana u dobi od 20, 23 i 25 godina, te jednim maloljetnikom, pulska je policija utvrdila osnove sumnje da su počinili kazneno djelo teške krađe.

Foto: Ilustracija  

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad četvoricom Puljana  u dobi od 20, 23 i 25 godina, te jednim maloljetnikom, pulska je policija utvrdila osnove sumnje da su počinili kazneno djelo teške krađe.

Mladiće se sumnjiči da su tijekom noći 6/7. travnja provalili u trgovinu u Kandlerovoj ulici u Puli i iz unutrašnjosti otuđili više šteka cigareta i novac oštetivši pravnu osobu iz Pule za nekoliko tisuća kuna.

Također, 20-godišnjaka se sumnjiči da je tijekom noći 10./11. ožujka prošle godine u Ulici Sv. Polikarpa u Puli, s terase u prizemlju zgrade otuđio torbu sa sportskom opremom i mobitelom oštetivši 71-godišnjaka iz Pule za više od tisuću kuna.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 20-godišnjak je u večernjim satima 7. travnja priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske, dok se protiv preostale trojice nadležnom odvjetništvu podnosi odgovarajuća prijava .



Stranica