Prijetio policijskom službeniku

Slika PU_I/vijesti/2017/policijcajac i marica.JPG

Porečka je policija provela kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da je 53-godišnji hrvatski državljanin počinio tri kaznena djela prijetnje, od čega jedno na štetu policijskog službenika.

Foto:Ilustracija

Porečka je policija provela kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da je 53-godišnji hrvatski državljanin počinio tri kaznena djela prijetnje, od čega jedno na štetu policijskog službenika. Naime, 53-godišnjak je 16. lipnja, u ugostiteljskom objektu u Ulici Bože Milanovića u Poreču, uputio ozbiljne prijetnje 28-godišnjaku te je putem njega zaprijetio i 33-godišnjaku, nakon čega se udaljio iz ugostiteljskog objekta. Policijski službenici pronašli su 53-godišnjaka u večernjim satima u Červar Portu, no muškarac je prilikom policijskog postupanja, vrijeđao policijske službenike te je pružao aktivni otpor, a jednom policijskom službeniku uputio je i ozbiljne prijetnje.

Osumnjičeni je po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 17. lipnja u poslijepodnevnim satima, priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske. Radi počinjenja prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, protiv 53-godišnjaka se podnosi optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu.



Stranica