Priveden zbog prisile prema policijskom službeniku

Slika PU_I/vijesti/2017/policija natpis4.jpg

Provedenim kriminalističkim istraživanjem, pulska je policija utvrdila sumnju da je 53-godišjni hrvatski državljanin počinio kazneno djelo prisila prema službenoj osobi. Naime, 6. siječnja oko ponoći, muškarac je narušavao javni red i mir u ugostiteljskom objektu u Osječkoj ulici u Puli te je nakon dolaska policijskih službenika, nastavio s vikom i galamom

Foto: Ilustracija  

Provedenim kriminalističkim istraživanjem, pulska je policija utvrdila sumnju da je 53-godišjni hrvatski državljanin počinio kazneno djelo prisila prema službenoj osobi. Naime, 6. siječnja oko ponoći, muškarac je narušavao javni red i mir u ugostiteljskom objektu u Osječkoj ulici u Puli te je nakon dolaska policijskih službenika, nastavio s vikom i galamom. Muškarac je vrijeđao policijske službenike i odbijao je postupiti po izdanim upozorenjima i naredbama te su ga policijski službenici uhitili i priveli u policijsku postaju. Prilikom policijskog postupanja, osumnjičeni je udario jednog policijskog službenika u ruku, pri čemu ga je lakše ozlijedio. Lakše ozlijede zadobio je i 53-godišnjak te je obojici liječnička pomoć pružena u pulskoj bolnici.

Osumnjičeni je po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 6. siječnja u poslijepodnevnim satima, priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske zbog sumnje da je počinio kazneno djelo, dok se radi počinjenja prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, protiv njega podnosi optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu. 



Stranica