Privedeni zbog teških krađa

Slika PU_I/preprata01.jpg

Rovinjska je policija dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 29-godišnjakom i 19-godišnjakom s područja Poreča, te 20-godišnjakom iz Poreča utvrdila osnove sumnje da su počinili dva kaznena djela i to teške krađe i teške krađe provaljivanjem.

 Foto: Ilustracija 

Rovinjska je policija dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 29-godišnjakom i 19-godišnjakom s područja Poreča te 20-godišnjakom iz Poreča utvrdila osnove sumnje da su počinili dva kaznena djela teške krađe.

Policija mladiće sumnjiči da su tijekom dana 16. listopada u mjestu Mačini kraj Žminja iz obiteljske kuće otuđili razni zlatni nakit, oštetivši 29-godišnjaka s područja Žminja za nekoliko tisuća kuna.

Drugo kazneno djelo počinili su u jutarnjim satima 22. listopada u mjestu Burići kraj Kanfanara, kada su provalili u obiteljsku  kuću te iz unutrašnjosti otuđili manji novčani iznos, oštetivši 31-godišnjaka s područja Kanfanara za nekoliko stotina kuna.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, trojac je u večernjim satima 24. listopada priveden u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske.



Stranica