Provaljivao u kuće i krao zlato

Slika PU_I/ukradeni nakit.jpg

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 21-godišnjakom iz Pule, pulska je policija utvrdila osnove sumnje da je počinio četiri kaznena djela teške krađe provaljivanjem od čega jedno u pokušaju.

Foto: Ilustracija  

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 21-godišnjakom iz Pule, pulska je policija utvrdila osnove sumnje da je  počinio četiri kaznena djela teške krađe provaljivanjem, od čega jedno u pokušaju.

Mladića policija sumnjiči da je u večernjim satima 18. lipnja u Ulici Pradorlando u Puli provalio u kuću, vlasništvo 73-godišnjakinje iz Pule, a potom iz unutrašnjosti nije ništa otuđio. Nakon toga je 9. listopada provalio u dvije kuće u Monvidalskoj ulici u  Puli te je iz unutrašnjosti otuđio novac i razni zlatni i srebrni nakit, oštetivši pritom 52-godišnjakinju i 63-godišnjaka, oboje iz Pule, za više tisuća kuna.

Također je kriminalističkim istraživanjem utvrđeno kako je mladić u jutarnjim satima 15. listopada provalio u obiteljsku kuću u Ulici 43. istarske divizije u Puli te je iz unutrašnjosti otuđio novac i zlatni nakit, oštetivši 51-godišnjakinju iz Pule za nekoliko tisuća kuna.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, mladić je u jutarnjim satima 24. listopada priveden u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske.



Stranica