Prodavali drogu na festivalu

Slika PU_I///droga u vrećicama - kopija.JPG

Pulska je policija provela kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da je 35-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

Foto: Ilustracija

Pulska je policija provela kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da je 35-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama. Naime, 3. rujna oko 23.40 sati, na parkiralištu na Puntiželi, policijski službenici zatekli su 35-godišnjaka s vrećom, u kojoj se nalazilo više paketića s ukupno 53.6 grama marihuane i 6.5 grama kokaina. Pronađena droga je oduzeta, a pretragom stana kojeg u Puli koristi 35-godišnjak, policijski službenici pronašli su još 32.7 grama marihuane, 5 tableta Esctasya i oko 0.25 mililitara ulja kanabisa.

Osumnjičeni je po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 5. rujna oko ponoći, priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske, dok se nad osobom koja je vlasnik stana, u kojem je pronađena droga, provodi kriminalističko istraživanje. 

Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama, u pritvorsku jedinicu PU istarske noćas je priveden i 34-godišnji državljanin Velike Britanije. Naime, 3. rujna oko 23.45 sati, u kampu na Puntiželi, policijski službenici zatekli su muškarca, koji je kod sebe imao više paketića s ukupno 7.1 grama amfetamina, 11 grama MDMA,  6.9 grama ketamina, 38 tableta Esctasya te novac, za koji se pretpostavlja da potječe od prodaje droge, 4.280 kuna i 60 eura. Pronađena droga je oduzeta, a osumnjičeni je po dovršetku kriminalističkog istraživanja priveden u pritvorsku jedinicu.



Stranica