Prometna nesreća u Ročkom Polju

Slika PU_I/prometna nesreća motocikl.JPG

U prometnoj nesreći, koja se dogodila 20. rujna oko 22.30 sati, na kolniku ceste D44, u naselju Ročko Polje, teško je ozlijeđen 43-godišnji vozač motocikla

Foto: Ilustracija 

U prometnoj nesreći, koja se dogodila 20. rujna oko 22.30 sati, na kolniku ceste D44, u naselju Ročko Polje, teško je ozlijeđen 43-godišnji vozač motocikla. Nesreća se dogodila kada je 46-godišnji vozač upravljao automobilom Audi, riječke registarske oznake, pod utjecajem alkohola od 2.07 promila te je dolaskom u naselje Ročko Polje, ne poštujući prednost prolaska, započeo skretati u lijevo,  a da prethodno nije propustio motocikl Piaggio, riječke registarske oznake, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 43-godišnjak, a koji je zadržavao smjer kretanja. Vozač motocikla je, u cilju izbjegavanja prometne nesreće, započeo kočiti te je pao na kolnik,  nakon čega u klizanju udario s motociklom u automobil.

Muškarac je zbog zadobivenih ozljeda prevezen u riječku bolnicu, gdje je utvrđeno da je teže ozlijeđen te je zadržan na liječenju. Protiv 46-godišnjeg vozača automobila podnosi se kaznena prijava radi izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.



Stranica