Provalio i otuđio bicikl

Slika PU_I///policajci ulaze u vozili.jpg

Porečka je policija provela kriminalističko istraživanje nad 18-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje da je počinio kaznena djela teška krađa i omogućavanje trošenja droga.

Foto: Ilustracija

Porečka je policija provela kriminalističko istraživanje nad 18-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje da je počinio kaznena djela teška krađa i omogućavanje trošenja droga. Sumnjiči ga se da je u razdoblju od 1. srpnja do 1. kolovoza, provalio u kamp kućicu na poljoprivrednom zemljištu u Funtani i otuđio bicikl, čime je 22-godišnjeg vlasnika oštetio za nekoliko tisuća kuna. Osumnjičeni je prilikom zatjecanja kod sebe imao 0.5 grama marihuane, za koju je utvrđeno da ju je kupio 4. kolovoza te je istog dana od dijela kupljene droge napravio joint, koji je dao na uživanje drugom mladiću.

Radi počinjenja kaznenih djela, osumnjičeni je 6. kolovoza u jutarnjim  satima priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske, dok se protiv njega, radi posjedovanja marihuane, odnosno počinjenja prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, podnosi optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu.



Stranica