Provalio u skladište

Slika PU_I/vijesti/2017/pretraga osobe.JPG

Foto: Ilustracija

Labinska je policija provela kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da je 37-godišnjak počinio kazneno djelo teška krađa, a da mu je u tome pomogla 41-godišnjakinja.

Naime, muškarca se sumnjiči da je u noći s 27. na 28. kolovoza provalio u skladište pravne osobe u Ulici Dubrova na području Štrmca, Sveta Nedjelja. Budući da je oko 2.40 sati, za vrijeme dok je osumnjičeni pokušao nasilno otvoriti bravu, naišao građanin, 37-godišnjak je pobjegao s mjesta događaja. U blizini skladišta, policijski službenici pronašli su automobil Chevrolet, pulske registarske oznake, u kojem se nalazila 41-godišnjakinja, za koju je utvrđeno da je pomagala 37-godišnjaku u počinjenju kaznenog djela.

Osumnjičeni je pronađen jučer tijekom dana, a s obzirom da je posjedovao 1.5 grama heroina, izdan mu je prekršajni nalog radi počinjenja prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga. Zbog sumnje da su počinili kazneno djelo, protiv 37-godišnjaka i 41-godišnjakinje podnosi se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu u redovnom postupku.



Pisane vijesti