Reagiranje na tekst objavljen u Glasu Istre pod naslovom ''Policija ostavila stradalu nizozemsku obitelj bez dokumenata na kiši''

Slika PU_I/policija natpis i grb.jpg

U Glasu Istre jučer, 17. srpnja 2014. godine, na 16. stranici objavljen je tekst s nadnaslovom "Traumatično ljetovanje: izlet na Plitvice završio prometnom nesrećom u Glavanima'' te naslovom ''Policija ostavila stradalu nizozemsku obitelj bez dokumenata na kiši'' novinarke Sandre Zrinić Terlević.

Foto: Ilustracija 

U Glasu Istre jučer,  17. srpnja 2014. godine, na 16. stranici objavljen je tekst s nadnaslovom "Traumatično ljetovanje: izlet na Plitvice završio prometnom nesrećom u Glavanima'' te naslovom ''Policija ostavila stradalu nizozemsku obitelj bez dokumenata na kiši'' novinarke Sandre Zrinić Terlević.

 

Radi objektivnog informiranja javnosti dužni smo reagirati, obzirom se u tekstu insinuira da su policijski službenici zaboravili na slogan sigurnost i povjerenje te da nisu postupili ljudski u navedenoj situaciji.

Napominjemo da su policijski službenici nakon što su obavili očevid i dovršili postupanje prema predmetnom državljaninu Nizozemske, nazvali taxi službu i zatražili da se jedno taxi vozilo za šest osoba odmah uputi u mjesto Glavane. Provjerom s taxi službom utvrđeno je da je taxi vozilo broj 45 upućeno u Glavane, no osobe kojima je trebao prijevoz tamo više nisu zatečene.



Stranica