Smrtno stradao u prometnoj nesreći

Slika PU_I/policija natpis5.JPG

U prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu oko 14. 15 sati u mjestu Tinjan jedna je osoba smrtno stradala, a jedna lakše ozlijeđena. Nesreća se dogodila kada je 60-godišnjak iz Tinjana upravljajući osobnim automobilom marke Citroen Saxo, pulskih reg. oznaka,

Foto: Ilustracija  

U subotu oko 14. 15 sati u Tinjanu dogodila se prometna nesreća od čije je posljedice jedna osoba smrtno stradala, a jedna lakše ozlijeđena.

Nesreća se dogodila kada je 60-godišnjak iz Tinjana upravljajući osobnim automobilom marke Citroen Saxo, pulskih reg. oznaka, kolnikom ŽC-5075 Sv. Petar u Šumi -Tinjan dolaskom na raskrižje  s DC-48  Baderna-Pazin,  nije se zaustavio na  prometni znak  stop već  je ušao u raskrižje gdje je prilikom skretanja u lijevo oduzeo prednost prolaska osobnom automobilu  marke Peugeot 307, pulskih reg. oznaka kojim je iz smjera Baderne u smjeru Pazina  upravljao 24- godišnjak s područja Heki.

 Zbog zadobivenih  ozljeda  u prometnoj nesreći oba su vozača prevezena u OB Pula gdje je 60-godišnjak oko 17 sati preminuo dok su kod 24-godišnjaka utvrđene lakše ozljede.



Stranica