Stradala pješakinja

Slika PU_I/policija05.jpg

 U nedjelju, 24. lipnja oko 3,20 sati na državnoj cesti D21, Bale –Vodnjan dogodila se prometna nesreća u kojoj je teže ozlijeđena pješakinja. Nesreća se dogodila kada je 24-godišnjakinja iz Pule, u svojstvu pješakinje započela neoprezno i nepropisno prelaziti kolnik između kolone parkiranih vozila koja su se nalaz

Foto: Ilustracija  

U  nedjelju, 24. lipnja oko 3,20 sati na državnoj cesti D21, Bale –Vodnjan dogodila se prometna nesreća u kojoj je teže ozlijeđena pješakinja.

Nesreća se dogodila kada je 24-godišnjakinja iz Pule, u svojstvu pješakinje započela neoprezno i nepropisno prelaziti kolnik između kolone parkiranih vozila koja su se nalazila parkirana izvan kolnika nasuprot ugostiteljskog objekta,  na mjestu gdje nema obilježenog pješačkog  prijelaza uslijed čega je došlo do kontakta prednjeg dijela automobila Chervolet, pulskih registracijskih oznaka kojim je iz smjera Bala prema Vodnjanu upravljala 31-godišnjakinja iz Pule. Od siline udara, pješakinja je pala na kolnik, a automobil je prednjim dijelom  udario u zadnji dio parkiranog automobila Citroen, pulskih registracijskih oznaka kojeg je izvan kolnika parkirala 34-godišnjakinja iz Pule.

U prometnoj nesreći pješakinja je zadobila teške ozljede zbog kojih je zadržana na liječenju u OB Pula.

O događaju slijedi obavijest Općinskom državnom odvjetništvu u Puli.



Stranica