Stradali motociklisti u Poreču i Puli

Slika PU_I/motocikl.jpg

U prometnoj nesreći koja se dogodila 23. lipnja oko 21,30 sati u Poreču, jedna je osoba teže, a jedna lakše ozlijeđena. Nesreća se dogodila kada je 68-godišnjakinja iz Poreča upravljajući osobnim automobilom Opel, pulskih registracijskih oznaka kolnikom Ulice Karla Huguesa dolaskom do raskrižja s Ulicom Županije Somogy prilikom skretanja u lijevo oduzela prednost prolaska motociklu BMW, njemačkih nacionalnih oznaka kojim je kolnikom Ulice Karla Huguesa iz smjera kružnog toka Žatika upravljao 55-godišnji njemački državljanin, pri čemu je došlo do frontalnog sudara.

Foto: Ilustracija 

U prometnoj nesreći koja se dogodila 23. lipnja oko 21,30 sati u Poreču, jedna je osoba teže, a jedna lakše ozlijeđena.

Nesreća se dogodila kada je 68-godišnjakinja iz Poreča upravljajući osobnim automobilom Opel, pulskih registracijskih oznaka kolnikom Ulice Karla Huguesa dolaskom do raskrižja s Ulicom Županije Somogy prilikom skretanja u lijevo oduzela prednost prolaska motociklu BMW, njemačkih nacionalnih oznaka kojim je kolnikom Ulice Karla Huguesa iz smjera kružnog toka Žatika upravljao 55-godišnji njemački državljanin, pri čemu je došlo do frontalnog sudara.

 U prometnoj je nesreći vozač motocikla zadobio teške ozljede koje su mu utvrđene u KBC Sušak, a  putnica na motociklu, 50-godišnja njemačka državljanka je  zadobila lakše ozljede.

Protiv vozačice automobila se podnosi kaznena prijava zbog kaznenog djela izazivanje prometne nesreće.

Na području Pule se u nedjelju, 24. lipnja oko 11,50 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba zadobila teške ozljede. Nesreća se dogodila kada je 60-godišnjak iz Pule upravljajući automobilom Peugeot, pulskih registracijskih oznaka iz naselja Rendinelica kolnikom bez suvremenog kolničkog zastora u smjeru Šišanske ceste, prilikom skretanja u lijevo oduzeo prednost prolaska motociklu Kawasaki, pulskih registracijskih oznaka kojim je kolnikom Šišanske ceste upravljao 29-godišnjak iz Pule. Nakon kontakta  s automobilom, vozač motocikla je zajedno s motociklom pao na kolnik.

 U prometnoj je nesreći vozač motocikla je zadobio teške ozljede zbog kojih je zadržan na liječenju u OB Pula.

 Protiv vozača automobila je podnijeta kaznena prijava zbog kaznenog djela izazivanje prometne nesreće.



Stranica