Stradali u prometnoj nesreći

Slika PU_I/auto_policija04.jpg

U prometnoj nesreći koja se dogodila u petak, 11. svibnja oko 11,45 sati u naselju Stepčići na području Kršana, dvije su osobe teško ozlijeđene. Nesreća se dogodila kada je 76-godišnji talijanski državljanin upravljajući osobnim automobilom marke Volvo, talijanskih nac. oznaka, iz naselja Stepčići prema državnoj cesti D-66 Pula-Labin u smjeru Rijeke, ušao raskrižje i pritom oduzeo prednost prolaska osobnom automobilu marke Audi A 5, zagrebačkih reg. oznaka kojim je kolnikom državne ceste iz smjera Rijeke u smjeru Pule upravljao 52-godišnjak iz Zagreba, te je došlo do frontalnog sudara.

Foto: Ilustracija  

U prometnoj nesreći koja se dogodila u petak, 11. svibnja oko 11,45 sati u naselju Stepčići na području Kršana, dvije su osobe teško ozlijeđene.

Nesreća se dogodila kada je 76-godišnji talijanski državljanin upravljajući osobnim automobilom marke Volvo, talijanskih nac. oznaka, iz naselja Stepčići prema državnoj cesti D-66 Pula-Labin, a kretao se u smjeru Rijeke, ušao raskrižje i pritom oduzeo prednost prolaska osobnom automobilu marke Audi A 5, zagrebačkih reg. oznaka kojim je kolnikom državne ceste iz smjera Rijeke u smjeru Pule upravljao 52-godišnjak iz Zagreba, te je došlo do frontalnog sudara.

U prometnoj nesreći oba su vozača zbog zadobivenih ozljeda prevezeni u KBC Sušak gdje su im utvrđene teške ozljede.

Protiv talijanskog državljanina slijedi podnošenje kaznene prijave zbog kaznenog djela izazivanje prometne nesreće.



Stranica