Stradali u prometnoj nesreći na području Umaga

Slika PU_I///prometna nesreća, prevernuto vozilo.JPG

U prometnoj nesreći koja se dogodila u petak, 16. kolovoza oko 8 sati, na cesti Novigrad-Umag, jedna je osoba teže, a jedna lakše ozlijeđena.

Foto: Ilustracija

U  prometnoj nesreći koja se dogodila u petak, 16. kolovoza oko 8 sati, na cesti Novigrad-Umag, jedna je osoba teže, a jedna lakše ozlijeđena.

Nesreća se dogodila kada se 21-godišnjak s područja Novigrada, koji je upravljao automobilom Fiat Punto, pulskih registracijskih oznaka,  iz smjera Novigrada prema Umagu, nije kretao sredinom svoje prometne trake već je vozilom prešao na suprotnu prometnu traku. Tamo je udario u automobil Opel Astra, pulskih registracijskih oznaka, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 24-godišnjak iz Umaga. Od siline udara,  Fiat se odbio od  Astre  te je  udario u teretni automobil Peugeot Boxer, zagrebačkih registracijskih oznaka, kojim je u smjeru Novigrada upravljao 29-godišnjak iz Umaga.

U nesreći je vozač Fiata zadobio teške ozljede te je zadržan na liječenju  u KBC Sušak,  dok je vozaču teretnog automobila pomoć pružena u OB Pula, gdje je utvrđeno da je  lakše ozlijeđen.



Stranica