Stradali u prometnoj nesreći u Rovinju i Novigradu

Slika PU_I/auto_policija04.jpg

Jučer, 2. srpnja oko 7,30 sati u Rovinju dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teže ozlijeđena. Nesreća se dogodila kada je 83-godišnjak iz Rovinja upravljajući osobnim automobilom Citroen, pulskih registracijskih oznaka na raskrižju kružnog toka Ulice G. Paliaga i Ulice Vijenac braće Lorenzetto, uslijed ne držanja potrebitog razmaka svojim prednjim dijelom udario u stražnji dio mopeda Tomos, pulskih registracijskih oznaka kojim je upravljao 70-godišnjak iz Rovinja.

 Foto: Ilustracija 

Jučer, 2. srpnja oko 7,30 sati u Rovinju dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teže ozlijeđena.

Nesreća se dogodila kada je 83-godišnjak iz Rovinja upravljajući osobnim automobilom Citroen, pulskih registracijskih oznaka na raskrižju kružnog toka Ulice G. Paliaga i Ulice Vijenac braće Lorenzetto, uslijed ne držanja potrebitog razmaka svojim prednjim dijelom udario u stražnji dio mopeda Tomos, pulskih registracijskih oznaka kojim je upravljao 70-godišnjak iz Rovinja.

Vozač mopeda je zbog težih ozljeda zadržan u OB Pula, a protiv 83-godišnjaka se podnosi kaznena prijava zbog izazivanja prometne nesreće.

U prometnoj nesreći koja se dogodila 2. srpnja oko 16 sati u Novigradu jedna je osoba teže, a dvije lakše ozlijeđene. Nesreća se dogodila kada je 34-godišnjak iz Novigrada upravljajući automobilom Renault, pulskih registracijskih oznaka iz smjera Novigrada u smjeru Bužinije prilikom skretanja u lijevo oduzeo prednost prolaska automobilu Citroen, pulskih registracijskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 38-godišnjakinja iz Brtonigle.

 U prometnoj nesreći 34-godišnji vozač Renaulta je teže ozlijeđen zbog čega  zadržan na liječenju u OB Pula dok su vozačica Citroena i dječak (10), putnik lakše ozlijeđeni.



Stranica