Teška prometna nesreća kod Galižane

Slika PU_I/vijesti/2016/prometna nesreća2.JPG

U prometnoj nesreći, koja se dogodila 12. kolovoza oko 13.15 sati na državnoj cesti 75 (Vodnjan-Pula) kod Galižane, jedna je osoba teže ozlijeđena, a dvije osobe su lakše ozlijeđene

Foto: Ilustracija

U prometnoj nesreći, koja se dogodila 12. kolovoza oko 13.15 sati na državnoj cesti 75 (Vodnjan-Pula) kod Galižane, jedna je osoba teže ozlijeđena, a dvije osobe su lakše ozlijeđene. Nesreća se dogodila kada je 63-godišnjak upravljao teretnim vozilom Iveco Daily, pulske registarske oznake prema Puli te je iz zasad neutvrđenog razloga, prešao na suprotnu stranu kolnika, gdje se frontalno sudario s VW Touaregom, njemačkih registarskih oznaka, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 32-godišnji njemački državljanin.

U prometnoj nesreći je vozač teretnog vozila teško ozlijeđen te je zadržan na liječenju u pulskoj bolnici, dok su lakše ozljede zadobili njegov 54-godišnji suputnik i putnica iz Touarega, 58-godišnja njemačka državljanka.

Promet je na dijelu kolnika državne ceste 75, od raskrižja sa spojnim kolnikom auto ceste A9 do raskrižja s Galižanskom i Fažanskom cestom bio u prekidu od 13.55 do 16.15 sati radi obavljanja očevida i čišćenja kolnika te se uz regulaciju policijskih službenika odvijao obilazno.



Stranica