Teško ozlijeđeni prilikom pada s motora

Slika PU_I/kaciga.JPG

U prometnim nesrećama, u kojima su sudionici bili vozački motocikla i mopeda, ovog vikenda teško su ozlijeđene tri osobe.

Foto: Ilustracija

U prometnim nesrećama, u kojima su sudionici bili vozački motocikla i mopeda, ovog vikenda teško su ozlijeđene tri osobe.

U petak, 31. srpnja oko 18 sati, u Ulici Carducci u Rovinju, 37-godišnja njemačka državljanka upravljala je mopedom Kymco, pulske registarske oznake te je zbog neprilagođene brzine kretanja, izgubila nadzor na mopedom i pala na kolnik. Vozačica je u nesreći teže ozlijeđena, a radi počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, izdat će joj se prekršajni nalog.

U prometnoj nesreći, koja se dogodila jučer oko 16.30 sati, na raskrižju Zemljoradničke ulice i Ulice G. Martinuzzi, teško su ozlijeđeni 56-godišnji talijanski državljanin i 53-godišnja talijanska državljanka. Nesreća se dogodila kada je 56-godišnjak upravljao motociklom Suzuki, talijanske nacionalne oznake te je u raskrižju započeo pretjecati automobil Renault, pulske registarske oznake, kojim je upravljao 35-godišnjak i koji je skretao u lijevu. U tom trenutku, došlo je do kontakta motocikla i automobila te su 56-godišnjak i njegova 53-godišnja suputnica pali na tlo i zadobili teže ozljede.



Stranica