Traže se svjedoci prometne nesreće u Rovinju

Slika /2018/policija natpis4.JPG

Muškarac je tek naknadno zatražio liječničku pomoć te policija poziva vozača i svjedoke prometne nesreće da se jave kako bi se mogle utvrditi sve okolnosti nesreće

Foto: Ilustracija

Policija je zaprimila obavijest da se 13. listopada oko 11.25 sati na raskrižju Ulice braće Božić, Aleje 30. svibnja, Istarske ulice i Ulice Štanga dogodila prometna nesreća, u kojoj je jedna osoba teže ozlijeđena.

Nesreća se prema zasad dostupnim informacijama dogodila kada je nepoznati vozač automobilom ušao u kružni tok i oduzeo prednost prolaska mopedu, pulske registracijske oznake, kojim je upravljao 73-godišnjak. Kako bi izbjegao kontakt s automobilom, vozač mopeda je naglo zakočio i pao s mopeda. Muškarac nije odmah zatražio liječničku pomoć niti je o nesreći obavijestio žurne službe, a nepoznati vozač automobila udaljio se s mjesta nesreće.

Vozač mopeda je naknadno zatražio liječničku pomoć te je utvrđeno kako je zadobio teže ozljede.

Policijski službenici nastavljaju utvrđivati okolnosti događaja, a policija poziva nepoznatog vozača, kao i svjedoke nesreće da se jave u Policijsku postaju Rovinj-Rovigno, na broj telefona 052/538 239 ili putem e-maila pp.rovinj@mup.hr.

Priopćenja