U nedjelju kontrola glisiranja

Slika PU_I/vijesti/pol. plovilo-policajac.jpg

Djelatnici pomorske policije će u nedjelju, 22. srpnja od 15 do 18 sati na cijelom akvatoriju u nadležnosti Policijske uprave istarske provesti akciju „Sigurnost na moru“. Cilj akcije je zaštita kupača od nesavjesnih voditelja brodica, glisera, vodenih skutera, te sankcioniranje počinitelja prekršaja glisiranja na udaljenosti manjoj od 300 metara od obale kao i sprječavanja kupača da plivaju izvan ograđenog vodenog prostora uređene plaže kao i plivanja na udaljenosti većoj od 100 m od obale prirodne plaže.

Foto: Ilustracija  

Djelatnici pomorske policije će u nedjelju, 22. srpnja od 15 do 18 sati na cijelom akvatoriju u nadležnosti Policijske uprave istarske  provesti akciju „Sigurnost na moru“.

Cilj akcije je  zaštita kupača od nesavjesnih voditelja brodica, glisera, vodenih skutera, te sankcioniranje počinitelja prekršaja glisiranja na udaljenosti manjoj od 300 metara od obale  kao i sprječavanja kupača da plivaju izvan ograđenog vodenog prostora uređene plaže kao i plivanja na udaljenosti većoj od 100 m od obale prirodne plaže.



Stranica