U subotu u Puli ''Trijezni štand''

Slika /2018/alkotest.jpg

Pozivaju se građani da sutra dođu na Narodni trg u Puli i doprinesu širenju svjesnosti o problemu ovisnosti o alkoholu i zakonskim posljedicama konzumacije alkohola.  

Foto: Ilustracija

Policijska uprava istarska, Zavod za javno zdravstvo istarske županije, Odjel psihijatrije Opće bolnice Pula i Klub liječenih alkoholičara ''Stvaranje'' u subotu, 6. travnja 2019. godine od 11 do 13 sati, na Narodnom trgu u Puli, organiziraju preventivnu aktivnost pod nazivom ''Trijezni štand'', kojom će se obilježiti Svjetski dan borbe protiv alkoholizma (1. travnja) i Međunarodni dan zdravlja (7. travnja).

''Trijezni štand'' ima za cilj podići svijest građana o štetnosti konzumacije alkohola i zakonskim posljedicama konzumacije alkohola u prometu, preventivnim projektima i aktivnostima koje se provode s ciljem prevencije alkoholizma te oblicima liječenja ovisnika o alkoholu. Pozivaju se stoga građani da dođu na Narodni trg i doprinesu širenju svjesnosti o problemu ovisnosti o alkoholu i zakonskim posljedicama konzumacije alkohola.
 
 

Stranica