Ugledao policajce pa počeo bacati drogu

Slika /2018/droga u vrećicama2.JPG

Policijski službenici utvrdili su da je muškarac posjedovao amfetamine radi daljnje preprodaje i podnijeli protiv njega kaznenu prijavu

Foto: Ilustracija

Provedenim kriminalističkim istraživanjem, pulska je policija utvrdila sumnju da je 33-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Naime, 5. lipnja oko 23.15 sati, u objektu u Zagrebačkoj ulici u Puli, policijski službenici uočili su 33-godišnjaka. Kada ih je ugledao i prepoznao, muškarac je odbacio tri smotuljka s ukupno 28.1 grama amfetamina. Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo, policijski službenici su ga uhitili, a provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je drogu posjedovao radi daljnje preprodaje.  Protiv osumnjičenog se podnosi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu u redovnom postupku.

S osumnjičenim je u trenutku uhićenja bio 40-godišnji hrvatski državljanin, koji je kod sebe imao smotuljak s 0.9 grama amfetamina za vlastitu upotrebu te se protiv njega podnosi optužni prijedlog nadležnom sudu radi počinjenja prekršaja iz Zakona o suzbijanju zloupotrebe droga.

 

Stranica