Uhićeni zbog vrijeđanja i omalovažavanja policijskih službenika

Slika PU_I/auto_policija03.jpg

Jučer, 7. ožujka oko 16 sati u mjestu Petrovija kraj Umaga, umaška je policija prilikom kontrole prometa zaustavila osobni automobil marke Peugeot 207, pulskih registarkih oznaka, kojim je upravljao 22-godišnjak iz Umaga, dok se na mjestu suvozača nalazila 23-godišnjakinja iz Buja.

Foto: Ilustracija

Jučer, 7. ožujka oko 16 sati u mjestu Petrovija kraj Umaga, umaška je policija prilikom kontrole prometa zaustavila osobni automobil marke Peugeot 207, pulskih registarskih oznaka, kojim je upravljao 22-godišnjak iz Umaga, dok se na mjestu suvozača nalazila 23-godišnjakinja iz Buja. Nakon što ih je policija zaustavila,  23-godišnjakinja je  počela vrijeđati i omalovažavati policijske službenike, zbog čega je uhićena i dovedena u prostorije policijske postaje.

Dvadesetak minuta kasnije, 22-godišnjak je  u policijskoj postaji  uhićen zbog narušavanja javnog  reda i mira zato što je  vikao, vrijeđao i omalovažavao policijske službenike u trenutku kada  mu policijski službenici nisu dozvolili razgovor s 23-godišnjom djevojkom.

Radi  počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira protiv oboje slijedi podnošenje optužnog prijedloga.



Stranica