Uhvaćeni kradljivci vanbrodskih motora

Slika PU_I/preprata01.jpg

Umaška je policija provedenim kriminalističkim istraživanjem nad dvojicom državljana Bosne i Hercegovine, 19-godišnjakom s područja Orašja i 38-godišnjakom iz Jenjića, utvrdila osnove sumnje da su zajedno počinili devet kaznenih djela krađe vanbrodskih motora na području Umaga.

Foto: Ilustracija

Umaška je policija provedenim kriminalističkim istraživanjem nad dvojicom državljana  Bosne i Hercegovine, 19-godišnjakom s područja Orašja i 38-godišnjakom iz Jenjića, utvrdila osnove sumnje da su zajedno počinili devet kaznenih djela krađe vanbrodskih motora na području Umaga.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su u noći s 21. na 22. siječnja u lučici Umag, na Šetalištu Vladimira Gortana, sa šest plovila otuđili vanbrodske motore, pričinivši pritom ukupnu materijalnu štetu od preko 40.000 kn. Također je utvrđeno da su iste noći u lučici Lovrečica sa tri plovila otuđili tri vanbrodska motora, vrijednost  više tisuća kuna.

Po završetku kriminalističkog istraživanja, dvoje državljana Bosne i Hercegovine privedeni su u  nedjelju u večernjim satima u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske.   



Stranica