Prevozili marihuanu i kekse s marihuanom

  • Slika /2024/keksi s marihuanom 2.jpg
  • Slika
  • Slika

Policijski službenici zaustavili su dvojac te su kod njih pronašli veću količinu marihuane

Foto: PU istarska

Policijski službenici policijske postaje Umag-Umago s ispostavom Buje-Buie su proveli kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjakom i 27-godišnjakinjom zbog sumnje da su počinili kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

Naime, policijski službenici su 14. travnja oko 1.10 sati na naplatnoj postaji kod Umaga zaustavili automobil, pulske registracijske oznake, kojim je upravljala 27-godišnjakinja, dok se na mjestu suvozača nalazio 28-godišnjak.

Obavljenom kontrolom u automobilu je pronađeno nekoliko vrećica s marihuanom i keksima sa sadržajem marihuane te su žena i muškarac uhićeni i dovedeni u policijsku postaju. Temeljem naloga nadležnog suda obavljena je pretraga doma osumnjičenih te je pronađena digitalna vaga i nekoliko staklenki s marihuanom. U događaju su policijski službenici zaplijenili marihuanu ukupne bruto težine od 2.115 grama te 113 keksa u kojima se nalazila marihuana.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, protiv osumnjičene žene i muškarca podnosi se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu u redovnom postupku.

Priopćenja