Vikao, galamio i probušio gume na automobilu

Slika /2018/policija mračna.JPG

Protiv osumnjičenog muškarca se podnosi kaznena prijava i optužni prijedlog

Foto: Ilustracija

Umaška policija s policijskom ispostavom Buje-Buie je dovršila kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjakom te je utvrdila sumnju da je počinio kazneno djelo oštećenje tuđe stvari.

Muškarca se sumnjiči da je 11. svibnja oko 21,30 sati pod utjecajem alkohola od 1,16 promila narušavao javni red i mir  na parkiralištu u Ulici Svetog Antona u Novigradu, tako što je prvo vikao i galamio na 54-godišnjakinju i 35-godišnjakinju koje su pored oštećenog automobila VW Polo, pulske registracijske oznake čekale dolazak policijskih službenika. Po dolasku policijskih službenika, muškarac je  vrijeđao i omalovažavao policijske službenike te se oglušio na izdana upozorenja zbog čega je uz uporabu sredstva prisile doveden u policijsku postaju.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je upravo on izbušio sve četiri gume na automobilu VW Polo te se protiv njega podnosi kaznena prijava u redovnom postupku, a zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira protiv njega se podnosi i optužni prijedlog.

Stranica