Zabio se u stijenu pijan i bez vozačke

Slika PU_I/vijesti/2012/policajac piše kaznu 1.jpg

U prometnoj nesreći koja je dogodila jučer oko 13,50 sati u Ulici vijenac braće Lorenzetto u Rovinju jedna je osoba lakše ozlijeđena.

Foto: Ilustracija

U prometnoj nesreći koja je dogodila jučer oko 13,50 sati u Ulici vijenac braće Lorenzetto u Rovinju jedna je osoba lakše ozlijeđena.

Nesreća se dogodila kada je 21-godišnjak iz Nove Gradiške upravljao osobnim automobilom Jaguar, njemačkih registracijskih oznaka te je ulaskom u oštri zavoj, zbog neprilagođene brzine kretanja prešao na suprotnu kolničku traku. Mladić je izletio s automobilom van kolnika, a potom je bočnm stranom udario u stijenu i pritom se lakše ozlijedio.

Obavljenim provjerama utvrđeno je kako je 21-godišnjak upravljao Jaguarom prije stjecanja prava na upravljanje i pod utjecajem alkohola od 1,31 g/kg te se radi počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, protiv njega podnosi optužni prijedlog. Osim vozača, prekršajno će odgovarati i 64-godišnji državljanin Njemačke, vlasnik Jaguara, s obzirom da je automobil dao na korištenje osobi za koju je znao da nema vozačku dozvolu.



Stranica