Privedeni zbog nanošenja teške tjelesne ozljede

Slika PU_I/nasilnik_udara_sakom.jpg

Provedenim kriminalističkim istraživanjem nad četvoricom stranih državljana utvrđena je osnovana sumnja da su počinili kaznena djela teška tjelesna ozljeda i nepružanje pomoći. Osnovano se sumnja da je 56-godišnji poljski državljanin jučer tijekom noći 28/29. srpnja u ulici Fažanska cesta u Galižani u unajmljenom stanu nakon verbalnog sukoba nanio teške ozljede glave 50-godišnjem rumunjskom državljaninu, a dvojica poljskih državljana u dobi od 56 i 55 godina, te 55-godišnji njemački državljanin nisu pružili pomoć teško ozljeđenoj osobi. Brzom reakcijom policijskih službenika oni su ubrzo uhićeni i nad njima je provedeno kriminalističko istraživanje kojim je utvrđena osnovana sumnja da je 56-godišnji poljski državljanin počinio kazneno djelo teška tjelesna ozljeda, a preostala trojica kazneno djelo nepružanje pomoći. Kriminalističko istraživanje je u tijeku.

Foto: Ilustracija
Provedenim kriminalističkim istraživanjem nad četvoricom stranih državljana utvrđena je osnovana sumnja da su počinili kaznena djela teška tjelesna ozljeda i nepružanje pomoći. Osnovano se sumnja da je 56-godišnji poljski državljanin jučer tijekom noći 28/29. srpnja u ulici Fažanska cesta u Galižani u unajmljenom stanu nakon verbalnog sukoba nanio teške ozljede glave 50-godišnjem rumunjskom državljaninu, pri čemu dvojica poljskih državljana u dobi od 56 i 55 godina, 
55-godišnji njemački državljanin nisu pružili pomoć teško ozljeđenoj osobi. Brzom reakcijom policijskih službenika, oni su ubrzo uhićeni i nad njima je provedeno kriminalističko istraživanje kojim je utvrđena osnovana sumnja da je 56-godišnji poljski državljanin počinio kazneno djelo teška tjelesna ozljeda, a preostala trojica kazneno djelo nepružanje pomoći. Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja četvorica  stranih državljana su danas oko  15  sati privedeni u Istražni centar Županijskog suda u Puli.

 


Stranica