Uhićeni u provali

Slika PU_I/uhicenik03.jpg

Policijski službenici PP Pula su u subotu, 2. listopada oko 3.30 sati u Kandlerovoj ulici u Puli, zatekli u provali  43-godišnjaka iz Pule. On je uhićen i nad njim je provedeno kriminalističko istraživanje kojim je utvrđeno da je provalio u trgovinu i potom iz unutrašnjosti otuđio manju količinu cigareta i kozmetičkih proizvoda čime je počinio kazneno djelo teške krađe provaljivanjem.

Foto: Ilustracija

Policijski službenici PP Pula  su u subotu, 2. listopada oko 3.30 sati u Kandlerovoj ulici u Puli, zatekli u provali 43-godišnjaka iz Pule. On je uhićen i nad njim je provedeno kriminalističko istraživanje kojim je utvrđeno da je provalio u trgovinu i potom iz unutrašnjosti otuđio manju količinu  cigareta i kozmetičkih proizvoda čime je počinio kazneno djelo teške krađe provaljivanjem. Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja protiv 43-godišnjaka slijedi podnošenje kaznene prijave zbog kaznenog djela teške krađe provaljivanjem redovnim putem.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem nad 22-godišnjakom i 33-godišnjakinjom, oboje  iz Pule utvrđena je osnovana sumnja da su počinili kazneno djelo teške krađe provaljivanjem. Osnovano se sumnja da su u popodnevnim satima, 1. listopada u ulici Vallelunga provalili u rasadnik i potom iz unutrašnjosti ukrali razna eterična ulja, sat i tri metalna stalka sa tri svijećnjaka. Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja protiv oboje slijedi podnošenje kaznene prijave zbog kaznenog djela teške krađe provaljivanjem redovnim putem.



Stranica