Kontrola alkoholiziranosti vozača i kontrola vozača na opojne droge

Slika PU_I/alkometar.jpg

Jučer su u vremenu od 8 do 12 sati na području Pule, Rovinja i Porečapolicijski službenici proveli prometnu akciju pod nazivom ''Kontrola alkoholiziranosti vozača i kontrola vozača na opojne droge'',a tijekom koje je kontrolirano 114 vozačate jeutvrđeno 20 prekršaja upravljanja pod utjecajem alkohola i2 prekršaja upravljanja pod utjecajem opojnih droga.

Foto: PU istarska 

Jučer su od ponoći do 6 sati  na području Pule, Rovinja i Poreča policijski službenici proveli  prometnu akciju pod nazivom ''Kontrola alkoholiziranosti vozača i kontrola vozača na opojne droge'', a  tijekom koje je kontrolirano 114 vozača te je utvrđeno 20 prekršaja upravljanja pod utjecajem alkohola i 2 prekršaja upravljanja pod utjecajem opojnih droga.

Najveća koncentracija alkohola od 2,03 g/kg izmjerena je na području Policijske postaje Rovinj kod 39-godišnjakaiz Rovinja,  koji je upravljao za vrijeme dok mu je izrečena zabrana upravljanja motornim vozilom te je muškarac sukladno članku 137. Prekršajnog zakona smješten u posebne prostorije do prestanka djelovanja opojnog sredstva.



Stranica