Uhvaćeni s prstacima

Slika PU_I/prstaci buje.jpg

Porečka je policija u  subotu oko 5 sati na lokalnoj cesti Santa Marina-Vabriga zaustavila  osobni automobil marke Renault Laguna, pulskih registarskih oznaka, u kojem su se nalazili 29-godišnjak i 32-godišnjak, obojica s područja Tara. Pregledom automobila u prtljažniku je pronađena vreća sa školjkama prstacima i ronilačka oprema.

Foto: Ilustracija  

Porečka je policija u subotu oko 5 sati na lokalnoj cesti Santa Marina-Vabriga zaustavila osobni automobil marke Renault Laguna, pulskih registarskih oznaka, u kojem su se nalazili 29-godišnjak i 32-godišnjak, obojica s područja Tara. Pregledom automobila u prtljažniku je  pronađena vreća sa školjkama  prstacima  i ronilačka oprema.

Zbog sumnje da su počinili kazneno djelo protuzakonitog ribolova, obojica su uhićeni te je nad njima  provedeno kriminalističko istraživanje, kojim je  utvrđeno da su se muškarci oko 4 sata plovilom uputili prema lučici Santa Marina u Vabrigi te uz pomoć ronilačke opreme protuzakonito izlovili 9,40 kg školjki prstaca.

 Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, protiv obojice slijedi podnošenje kaznene prijave  zbog kaznenog djela protuzakonitog ribolova redovnim putem



Stranica