1. Memorijal Ivana Todorića






Prvi korak je napravljen - otvorene su prijave za humanitarnu utrku Memorijal Ivana Todorića, a više o tome možete saznati za sljedećoj poveznici: Otvorene prijave za Memorijal Ivana Todorića

Uoči humanitarne utrke, u Puli je održana konferencija za medije, na kojoj su sudjelovali načelnik Policijske uprave istarske Božo Kirin, direktorica Turističke zajednice grada Pula Sanja Cinkopan Korotaj i predsjednik Atletskog saveza Istre Elvis Peršić. Više o tome, kao i posljednje informacije prije utrke, možete saznati na poveznici: U subotu se održava Memorijal Ivana Todorića.

Oko dvjesto policijskih službenika, umirovljenih policijskih službenika i građana obulo je tenisice i potrčalo za Ivana Todorića, policijskog službenika Policijske postaje Pula-Pola, koji je prije tri godine tragično stradao u prometnoj nesreći prilikom dolaska na posao. Hvala svima koji su sudjelovali! Više o utrci i rezultate možete pronaći na poveznici: VIDEO: Memorijal Ivana Todorića - oko dvjesto trkača obulo tenisice i trčalo za Ivana.

Albume s fotografijama možete pronaći na Facebook stranici Dan policije pod događajem Memorijal Ivana Todorića