2. Memorijal Ivana Todorića


Evo nas ponovno i ove godine! Više o tome do kada se možete prijaviti na humanitarnu utrku saznajte na poveznici: Otvorene prijave za humanitarnu utrku: potrčite u spomen na Ivana Todorića!

Prije nego što zatvorimo prijave, održali smo konferenciju za medije, na kojoj su sudjelovali načelnik Policijske uprave istarske Alen Klabot, predstavnik Turističke zajednice grada Pule Goran Franinović i predsjednik Atletskog saveza Istre Elvis Peršić. Sve što trebate znati prije nego što se uputite na start saznajte na poveznici: 2. Memorijal Ivana Todorića: prijave otvorene još sutra.

U sportskom duhu, kroz zabavu, smijeh i druženje, u Valbandonu se danas oko 200 sudionika humanitarne utrke i njihovih navijača prisjetilo tragično stradalog policijskog službenika Ivana Todorića. Hvala svima koji su sudjelovali i pomogli radu Zaklade policijske solidarnosti te koji su svojim dolaskom odali počast jednom dobrom čovjeku, policajcu, prijatelju, bratu i sinu. Više o utrci i rezultate možete pronaći na poveznici: VIDEO: Održana humanitarna utrka 2. Memorijal Ivana Todorića.

Albume s fotografijama možete pronaći na Facebook stranici Dan policije pod događajem 2. Memorijal Ivana Todorića.