3. Memorijal Ivana Todorića



Evo nas ponovno i ove godine! Više o tome do kada se možete prijaviti na humanitarnu utrku saznajte na poveznici: Otvorene prijave za humanitarnu utrku: potrčite u spomen na Ivana Todorića!

S krajem mjeseca srpnja, ističe nam rok za rane prijave po povlaštenoj cijeni startnine. Vašu prijavu možete ostvariti klikom na poveznicu.

Prije nego što zatvorimo prijave, održali smo konferenciju za medije, na kojoj su sudjelovali zamjenik načelnik Policijske uprave istarske Božo Kirin i predstavnik Turističke zajednice grada Pule Goran Franinović. Sve što trebate znati prije nego što se uputite na start saznajte na poveznici: Prijave na 3. Memorijal Ivana Todorića zaprimaju se još sutra.

Ovogodišnji memorijal okupio je rekordan broj sudionika te zahvaljujemo brojnim građanima i policajcima koji su sudjelovali u utrci i pomogli radu Zaklade policijske solidarnosti, a koji su svojim dolaskom odali počast Ivanu Todoriću. O tome kako je prošla humanitarna utrka, pročitajete na poveznici: Održana humanitarna utrka 3. Memorijal Ivana Todorića.

Rezultate potražite OVDJE.

Albume s fotografijama možete pronaći na Facebook stranici Dan policije pod događajem 3. Memorijal Ivana Todorića.